Футбольний фестиваль серед закладів пивної індустрії Західної України «WEST BEER CUP – 2016»

Футбольний фестиваль включає в себе спортивні змагання за перший в історії Західної України Кубок з міні-футболу серед закладів пивної індустрії (пивоварні, крафтові пивоварні, пивні паби та інші). Команди будуть мати змогу поборотися за красень Кубок. Цінні призи і нагороди переможцям та призерам змагань буде вручено від нашого партнера спортивної компанії «Teamwear». Також будуть відзначені кращі гравці турніру за амплуа (кращий воротар, кращий захисник, кращий нападник та кращий бомбардир). Найкращі вболівальники та вболівальниці також отримають нагороди від наших партнерів.

На території с/к «Zinedine» кожна пивоварня буде мати можливість запрезентувати пиво власного виробництва та провести його дегустацію для всіх бажаючих. Крім футбольних змагань, пивні заклади будуть мати змогу познайомитися між собою, провести бізнес — зустрічі та домовитися про майбутню співпрацю.

Фестиваль буде проходити в сучасному спортивному закладі – спортивному комплексі «Zinedine» (Закарпатська область, Ужгородський район, с. Баранинці). Можливості спортивного комплексу можна переглянути на сайті www.zinedine.com.ua

Для іногородніх гостей (при необхідності) замовимо проживання в готелях, забезпечимо трансфер та всебічну інформаційну підтримку.

З питань проведення змагань просимо звертатися за телефоном: +38 (050) 557-78-27

З технічних питань: +38 (050) 338-71-41

З повагою до Вас та Вашої праці, оргкомітет фестивалю