Ну что, уважаемые закарпатские пивоманы, очередная хорошая новость у меня для вас! В 14:00, сегодня, в Ужгороде открывается еще один паб. Делает он это недалеко от самого центра исторической части города Ужгорода (наб. Независимости, 2 / второй этаж). Основной ориентир — Ясень Масарика. От него до входа в паб — 5 шагов. Официальное полное название заведения — Закарпатський бістро-паб «Годинка» (ударение на букву «о»). Что это такое, эта «Годынка», кратко описывает текст с информационного ресурса заведения:

Наш заклад являє собою паб з широким вибором закарпатського пива і мінімальним набором закусок, які готуються прямо при гостях на відкритій кухні за барною стійкою.

В основі нашої філософії лежить спадкування гастрономічних уподобань народів, які в той чи інший час проживали на землях сучасної закарпатської області: угорців, русинів, чехів, румунів, євреїв, швабів.

Ви не знайдете в нашому закладі імпортні віскі, джин, бурбон і пепсі з кока-колою. У нас Вам запропонують настоянки на закарпатських травах, компоти, узвари та чай з шипшини. Лем нашоє. Лем закарпатськоє.

Велика частина страв нашої кухні готується з продуктів і заготовок, які були вироблені в домашніх господарствах регіону.

З радістю подамо Вам «бундашки» з домашніх хліба та яєць, пікницю, гурку, шовдарь, бужене сало, хліб з домашнім смальцем і «керезетом».

Наш заклад розташовано недалеко від самого центру Старого Міста, на високому правому березі річки Уж, відразу біля історичного місця — ясена Масарика. З нашої тераси відкривається просто приголомшливий вид на річку, пішохідний міст та історичну частину міста.

Ну, в общем, заходите к ребятам в гости! Если Вы особо критичны — тогда обождите какое-то время и потом заходите. Это чтобы работа отладилась и сопутствующие косяки устранились.